joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 24. do 26. marca 2017 v hotelu Zdravilišče Laško. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z Downovim sindromom v starosti nad 18 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo otrok poskrbljeno. Točen urnik in teme predavanj bodo znani naknadno.

Cena vikend seminarja znaša 70 EUR za osebo nad 15 let (ožji družinski član) , 55 EUR za otroke od 5. do 15. leta. Za otroke do 5. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje dve predavanji, bivanje v hotelu Zdravilišče Laško, polni penzion, neomejeno kopanje v termalnih bazenih Zdravilišča Laško in Termalnem centru TPL, 15% popust na wellness storitve ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 20. februarja 2017 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijavnico prenesite TUKAJ

Število mest je omejeno!

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katerih člani so do sedaj v manjši meri koristili dejavnosti v okviru društva Downov sindrom Slovenija.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član