joomla statistics

Bi želeli sodelovati v novem, zanimivem projektu?

Poseidon je 3-letni projekt, ki ga sponzorira Evropska komisija. Cilj projekta je izdelava informacijske tehnologije (tehnologije, katero se lahko aplikativno uporabi na tablicah, PC-jih in mobilnih telefonih) in bo služila osebam z Downovim sindromom. Uporaba te tehnologije bo omogočila večjo neodvisnost oseb in posledično višjo kakovost njihovih življenj. Uporabnost nove tehnologije bo vključevala domače okolje, izobraževanje, delo in prosti čas.

Projekt je nastal v sodelovanju 3 držav (Norveška, Anglija in Nemčija), ki sodelujejo z Middlesex Univerzo in drugimi evropskimi partnerji.

Da bi lahko izboljšali informacijsko tehnologijo, potrebujejo vašo pomoč, da podelite z njimi izkušnje.
Prosimo vas, da pomagate tako, da odgovorite na spodnji vprašalnik? Vzelo vam bo približno 30 minut.

 

Reši anketo

 

Podatke bodo analizirali v berlinskem Inštitutu za družbene raziskave. Vaša anonimnost je zagotovljena. Vse informacije, ki jih boste posredovali bodo anonimne in obravnavane zaupno. Podatki se bodo uporabili le za znanstvene namene v okviru projekta.

Več o projektu si lahko preberete na: http://www.poseidon-project.org

Če imate kakšno vprašanje v zvezi s tem, lahko kontaktirate ga. Tamaro Lipičar preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član