joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na

VIKEND SEMINAR

ki bo potekal od 4. do 6. aprila 2014 v termah Ptuj. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z Downovim sindromom v starosti do 8 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Tekom seminarja bomo otrokom z Downovim sindromom omogočili logopedsko in fizioterapevtsko obravnavo, poleg tega pa bo za starše organizirano predavanje na temo uporabe didaktičnega pripomočka »S kretnjami podprta komunikacija«. V času predavanja bo na voljo varstvo za otroke. Podrobnejši časovni in vsebinski načrt bosta znana naknadno.

Cena vikend seminarja znaša 50 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član), 25 EUR za otroke od 6. do 12. leta, 35 EUR za otroke od 12. do 15. leta. Za otroke do 6. leta starosti in za osebe z Downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje namestitev v počitniških hišicah Ptuj, 2 polna penziona, dve specialni obravnavi, 2x dnevni vstop v termalni park ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 17. marca 2014 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Število mest je omejeno!

Prijavnico prenesite TUKAJ

Informacije o nastanitvi in poteku seminarja prenesete TUKAJ

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katerih člani so do sedaj v manjši meri koristili dejavnosti v okviru društva Downov sindrom Slovenija.

Upamo, da se srečamo v Termah Ptuj ter vas lepo pozdravljamo!

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član