joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija!

Obveščamo, da zbiramo prijave za tabor ob Kolpi v Beli krajini (Želebej pri Metliki), ki bo potekal od 8. do 12. julija 2018 in v organizaciji Društva Mali princ.


Tabor je namenjen otrokom v starosti od 12 do 20 let. Tabor Malega princa je zasnovan na konceptu doživljajske pedagogike, torej kot poučevanje in vzgoja z doživljanjem. Doživetja, ki jih posameznik pridobi v naravi, so gotovo najbolj intenzivna. Neposreden stik z naravo omogoča, da lahko oseba z motnjo v duševnem razvoju vzpostavi primerno ravnovesje med fizičnimi, psihičnimi in želenimi cilji. Ob stiku z naravo posameznik pridobi izjemno bogate in pozitivne izkušnje. Prav tako udeleženci tabora v naravi krepijo pogosto otežene gibalne sposobnosti in se s pomočjo gibanja v naravi sprostijo.


V ceno programa so vključene 4 nočitve, trije obroki na dan. Na dan prihoda kosilo (malica) in večerja ter na dan odhoda zajtrk in kosilo (malica). Udeleženci bodo nastanjeni v šotorih, in sicer po dva oziroma trije udeleženci v šotoru. Štiriindvajset ur na dan bo med izvajanjem programa prisoten vodja programa skupaj s spremljevalci in s kuharjem. Za prevoz na tabor pa bomo poskrbeli v društvu (avtobus).


Program tabora in podrobnejše informacije bomo poslali prijavljenim vsaj teden dni pred taborjenjem.

Cena tabora znaša 80 EUR (plačilo je možno v dveh obrokih).

Število mest je omejeno na 15 otrok. V primeru, da bo udeležencev več, kot je razpoložljivih mest, imajo prednost najstniki, ki se niso udeležili letošnjih društvenih vikend seminarjev.

Prijave za tabor zbiramo preko elektronske prijavnice s klikom na povezavo.

Lahko pa tudi izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana.

Prijave zbiramo do 7. junija 2018.

 

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član