joomla statistics

Dragi člani in članice Društva downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 13. do 15. aprila 2018 v Termah ZrečeHotel Vital, dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem v sklopu bazenov ali Vile Terme Zreče, dvoposteljne sobe in APT (dnevni prostor s kuhinjo in spalnica)Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z downovim sindromom starosti od 7 do 18 let.

 

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo otrok poskrbljeno. Točen urnik in teme predavanj bodo znani naknadno.

Cena vikend seminarja znaša 105 Eur za osebo nad 14 let (ožji družinski član); za otroke od 3. do 12. leta je 52,5 Eur; za otroke od 12. do 14. leta je 73 Eur. Za otroke do 3. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen.

Cena vključuje bivanje, polni penzion, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, 1x vstop v Savna vas, wellness voucher v vrednosti 15 Eur za koriščenje izbranih storitev v Idili, wellness&spa, predavanja in varstvo otrok.

Prijave za vikend seminar zbiramo preko elektronske prijavnice:

Prijavnica

 

Lahko pa tudi izpolnite spodnjo prijavnico in jo pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana. Prijave zbiramo do 26. marca 2018.

Prenesi prijavnico.

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki so se do sedaj v manjši meri udeleževale naših vikend seminarjev in ki imajo poravnane svoje obveznosti do društva.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član