joomla statistics

Dragi člani in članice Društva downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 22. do 24. septembra 2017 v Termah ZrečeVile Terme ZrečeSeminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z downovim sindromom v starosti do 8 let.

 

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo otrok poskrbljeno. Točen urnik in teme predavanj bodo znani naknadno.

Cena vikend seminarja znaša 100 Eur za osebo nad 12 let (ožji družinski član), 50 Eur za otroke od 3. do 12. leta. Za otroke do 3. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen.

Cena vključuje bivanje, polni penzion, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, 1x vstop v Savna vas, wellness voucher v vrednosti 15 Eur za koriščenje izbranih storitev v Idili, wellness&spa, predavanja in varstvo otrok.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo najkasneje do 10. junija 2017 pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali  e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Število mest je omejeno!

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki se v lanskem letu niso udeležile vikend seminarja.

Prenesi prijavnico.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član