joomla statistics

Vabimo vas na letno druženje članov društva downov sindrom Slovenija, ki bo potekalo v soboto, 26. septembra 2015 s pričetkom ob 11. uri. Na srečanje vabimo tudi vse, ki z nami sodelujejo, tako prostovoljce kot strokovne sodelavce in druge podpornike društva. Srečanje  bo  na piknik prostoru Okrepčevalnice Sidro ob Zbiljskem jezeru pri Medvodah  in bo predvidoma trajalo do 15. ure. Za udeležence bomo pripravili  glasbeni program  in različne aktivnosti za otroke in odrasle.

Za udeležbo na pikniku je predviden prispevek v višini 5 Eur. Ta znesek vključuje kosilo ter eno brezalkoholno pijačo. Za osebe z downovim sindromom in otroke, mlajše od 10 let, je udeležba brezplačna. Prispevek se bo pobiral na sami lokaciji. Zbiljsko jezero ponuja vožnjo po njem in prijetne sprehode v okolici.

Opis poti:
Zbilje ležijo 14 km iz Ljubljane v smeri Kranja (po stari cesti), 2 kilometra iz Medvod. V Medvodah do krožišča na vrhu hriba, v krožišču izberite izhod Zbilje, se spustite po klancu navzdol, mimo gasilskega doma, na levi vidite tablo (SIDRO Prostor za piknik) in smer, zavijete DESNO na makedamsko cesto. Na razpotju vas tabla ponovno usmeri proti Okrepčevalnici Sidro, kjer je parkirni prostor namenjen obiskovalcem lokala/piknik prostora. Peljite do okrepčevalnice; ob njej je velik parkirni prostor.

 

Spoštovani člani in članice društva, zaradi majhnega zanimanja in posledično nizkega števila prijav, moramo žal ODPOVEDATI srečanje članov, predvideno za 26.september 2015 na Zbiljskem jezeru.

Prosimo za razumevanje in upamo, da se naslednjič odzovete v večjem številu.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član