joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 9. do 11. oktobra 2015 v hotelu Thermana Park Laško  v Laškem. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z Downovim sindromom v starosti od 16 let dalje.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Vodja seminarja bo Tatjana Novak.

Tekom seminarja bomo izvedli predavanje s področja zdrave koristne prehrane za preventivo bolezni srca in ožilja ter omogočili različne preventivne meritve. Prav tako bomo izvedli plesno delavnico za vse udeležence seminarja.

Cena vikend seminarja znaša 70 EUR za osebo od 15. leta dalje (ožji družinski član) , 55 EUR za otroke od 5. do 15. leta. Za otroke do 5. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje namestitev v hotelu Thermana Park Laško, 2 polna penziona, neomejeno kopanje v bazenih, dnevna uporaba fitnesa, 15% popust na vse wellness storitve, predavanja in varstvo za otroke v času predavanj ter prostor za druženje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 10. septembra 2015 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijavnico prenesite TUKAJ

Število mest je omejeno!

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katerih člani so do sedaj v manjši meri koristili dejavnosti v okviru društva Downov sindrom Slovenija.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član