joomla statistics

10. junija 2015 smo v Ljubljani organizirali piknik za družine, katerih otroci obiskujejo program zgodnje obravnave v sklopu projekta »Mreženje za zgodnjo obravnavo otrok z downovim sindromom« - center Ljubljana.

 

Zaključno srečanje je bilo namenjeno tako družinam, kot izvajalkam obravnav, udeležila se ga je tudi predsednica društva, dr. Alenka Šelih.

Izvajalke so za otroke pripravile pester in zabaven program, pri katerem so sodelovali otroci z DS, njihovi starši in sorojenci. Pridružili so se nam tudi  trije kužki iz društva Tačke pomagačke in tako poskrbeli za še bolj prijetno druženje.

S tem neformalnim srečanjem smo zaključili prvi del projekta, katerega tako starši kot sodelujoče strokovnjakinje ocenjujejo kot zelo koristnega in pozitivnega, vsi pa se veselijo skupnega sodelovanja tudi v prihodnje.

 

Ob tem bi se radi zahvalili  Centru Janeza Levca, ki nam je omogočil, da lahko v tem letu izvajamo program zgodnje obravnave v OŠPP na Dečkovi ulici. Prav tako so nam omogočili, da smo naše zaključno srečanje izpeljali na igrišču ob njihovi šoli.

Obenem se zahvaljujemo društvu Tačke Pomagačke, ki so se nam pridružili brezplačno in tako otrokom polepšali popoldne.

 

Vsem želimo prijetno poletje in se znova vidimo v mesecu septembru!

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član