joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na

VIKEND SEMINAR

ki bo potekal od 10. do 12. oktobra 2014 v hotelu Vesna v Termah Topolšica. Seminar je namenjen družinam, ki imajo odraslega otroka z Downovim sindromom v starosti nad 15 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Na seminarju se bo odvilo predavanje na temo pravnih vprašanj ter predstavitev sprostilnih tehnik, katera bo namenjena tako staršem kot osebam z DS. Med predavanji bo za varstvo otrok poskrbljeno.

Cena vikend seminarja znaša 60 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član), 30 EUR za otroke od 6. do 10. leta, 45 EUR za otroke med 10. in 14. letom starosti. Za otroke do 6. leta starosti in za osebe z Downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje namestitev v hotelu Vesna, 2 polna penziona, kopanje v termalnih bazenih ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 1. oktobra 2014 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijavnico prenesite TUKAJ

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katerih člani se v letošnjem letu še niso udeležili dejavnosti v okviru društva Downov sindrom Slovenija.

Bolj podroben časovni in vsebinski načrt bosta znana naknadno.

Upamo, da se srečamo v zdravilišču Terme Topolščica, ter vas lepo pozdravljamo!

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član