joomla statistics

Vremenska napoved za to soboto ni bila preveč obetavna, a vsaj dežja niso napovedovali. Tako smo se zbrali – člani Zveze moto klubov Gold Wing in člani Društva DS Slovenija v Predosljah na Gorenjskem , v bližini gradu Brdo. »Goldwingovci« so ob tej priložnosti dodali še oznako »+21« - znak, ki zanje simbolizira druženje z našimi člani in ki ga želijo vzpostaviti kot tradicionalno srečanje.

Goldwingovci so bili že lani  in enako tudi letos nad vse prizadevni in gostoljubni: ko smo začeli počasi prihajati, so nas že čakali z motorji, opremljenimi z državnimi zastavicami; stojnice z majicami so čakale na nas; prav tako vsi boni, ki smo jih kasneje potrošili. Glasba je igrala, , na travniku poleg prostora za piknik so bili pripravljeni konji za jahanje.

Do dvanajstih se je precej naših članov že popeljalo z motorji do gradu Brdo, kjer je čakala kočija s konjem in nas popeljala po lepo urejenem parku.  Opoldne se je začel program – Goldwingovci so poiskali in angažirali dve glasbeni skupini, ena z bolj narodno glasbo, druga z bolj pop-glasbo; nastopila je skupina otrok z DS iz društva Visoko, ki vse leto pleše; prišla je folklorna skupina otrok iz bližnje šole. Največje presenečenje pa je bil prihod Petra Prevca, svetovnega prvaka v smučarskih skokih, ki je podpisoval razglednice, se fotografiral z nami in se pokazal kot zelo prijazen in prijeten mlad človek.

Ves čas piknika so prireditelji pripravljali tudi hrano – za začetek golaž, nato pa jedi z žara in za konec še palačinke. Tudi pijač ni manjkalo.

Verjetno je vreme povzročilo, da se je piknika udeležilo manj ljudi, kot se jih je prijavilo. Temu se moramo v bodoče izogniti, saj organizatorji pripravijo  ves program za tisto število ljudi, kot jim ga javimo.

Prireditelji so se ponovno izkazali kot ljubeznivi in nad vse gostoljubni; otroke in odrasle so tudi po večkrat popeljali z motorji, ki so pravi velikani, zelo udobni in sigurni.

Društvo je razdelilo na pikniku nekaj zgibank o svojem delu in članom Zveze Gold Wing podarilo društvene majice. Eno smo podarili tudi Petru Prevcu.

Napisala:
Alenka Šelih

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član