joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na

VIKEND SEMINAR

ki bo potekal od 11. do 13. aprila 2014 v Termah Snovik. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z Downovim sindromom v starosti od 9 do 18 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli več predavanj oziroma kvalitetnih diskusij. Predavali bosta dr. Jana Kodrič : Pozitivna vedenjska podpora za starše otrok z DS in Stanka Grubešič : Prenovljeni posebni program vzgoje in izobraževanja za osebe z DS v starosti od 18 do 26 let. Med predavanji bo za varstvo otrok poskrbljeno.

Cena vikend seminarja znaša 50 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član) , 30 EUR za otroke od 4. do 14. leta, 40 EUR za otroke od 14. do 18. leta. Za otroke do 4. leta starosti in za osebe z Downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje namestitev v apartmajskem naselju Term Snovik, 2 polna penziona,neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 31. marca 2014 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Število mest je omejeno!

Prijavnico prenesite TUKAJ

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katerih člani so do sedaj v manjši meri koristili dejavnosti v okviru društva Downov sindrom Slovenija.

Upamo, da se srečamo v Termah Snovik, ter vas lepo pozdravljamo!

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član