joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 1. do 3. junija 2018 v hotelu Zdravilišče Laško. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z Downovim sindromom v starosti nad 18 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja imeli eno predavanje o zakonodaji, predvsem bo tema dedovanje (za varstvo otrok bo poskrbljeno) in predavanje za vse prisotne s praktičnim izvajanjem (plavanje po Halliwick metodi). Točen urnik in program bomo poslali prijavljenim nekje teden dni pred seminarjem.

Cena vikend seminarja znaša 99 EUR za osebo nad 12 let. Otroci do 5. leta, ki spijo skupaj s starši imajo brezplačno. Za otroke do 5. leta na dodatnem ležišču ali v otroški posteljici je cena 24 EUR. Za otroke od 5. do 12. leta je cena 79 EUR. Za osebe z Downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje bivanje, polni penzion, neomejeno kopanje v bazenih Zdravilišča Laško in Termalnem Centru TP, dodatne wellness storitve z 10 % popustom, dnevni vstop v fitnes in brezplačno pitje termalne vode Laško.

Prijave za vikend seminar zbiramo preko elektronske prijavnice-s klikom na povezavo vpišete podatke:

Prijavnica

 

Lahko pa tudi izpolnite spodnjo prijavnico in jo pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana. Prijave zbiramo do 8. maja 2018.

Prenesi prijavnico.

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki so se do sedaj v manjši meri udeleževale naših vikend seminarjev in ki imajo poravnane svoje obveznosti do društva.

Novice

Bodi na tekočem

 

Informacije

za bodoče mamice

 
kontakt
 
Twitter
 
knjige