joomla statistics

 
Dragi vsi!

September je. Za marsikoga bolj resničen oziroma realen "začetek" kot novo leto. Novo šolsko leto prinaša nove ritme v naš vsakdanjik, nove trdne sklepe, nove aktivnosti, nove urnike.

September je super čas tudi za (ponoven) začetek druženja. :o)

Lani smo začeli z aktivnim druženjem vsak tretji ponedeljek v mesecu. Ta srečanja enkrat na mesec so žal ostala zelo slabo obiskana, včasih sem bila tudi sama. Vendar smo se na teh ponedeljkovih srečanjih spoznale mamice, ki smo bile v tem letu vse na porodniškem dopustu. Začele smo se srečevati ob dopoldnevih, ko smo imele bolj sproščen čas. Čas, ki smo ga zapolnile z izmenjavo izkušenj in s pogovori, kakršne imaš lahko samo z ljudmi, ki s teboj delijo prav posebno izkušnjo življenja z otrokom, ki ima Downov sindrom. Ta srečanja so dragocen del našega življenja, med sabo pa smo si postale zaupnice v stvareh, ki jih vse dobro razumemo.

Take lepe izkušnje želim tudi drugim. Zavedanja, da nisi sam. Da je okrog tebe še veliko družin, ki imajo otroka z Downovim sindromom. Ki jim je Downov sindrom popestril (čeprav velikokrat tudi otežil) življenje. Ki vidijo lepoto življenja in se ga veselijo. Ki si znajo priznati, da je včasih težko. In ki te razumejo, ko je tebi težko. Ki so ti lahko že ob prvem srečanju domači ...

Zato vabim, da pridete. Vsak tretji ponedeljek v mesecu bom tam. Z vabilom, da se spoznamo, da se pogovarjamo. O pomembnih, težkih stvareh - ali pa preprosto klepetamo in smo skupaj.
Lahko pridete sami ali z otroki, kakor vam bolj ustreza, dobrodošli boste v kakršnikoli zasedbi. :)

Septembrsko srečanje bo v ponedeljek, 19. 9.2016, od 17h dalje. Če kdo ne more ob 17h, dobrodošel kasneje, ni čisto nič narobe, če "zamudi". :)

ČS Golovec nam je odstopila prostor za srečanja na lokaciji Pot do šole 2a, Hrušica (Vhod v stavbo je na levi strani, po treh stopničkah). Pred stavbo je parkirišče, dostop je možen tudi z avtobusom LPP št 13. Zraven je tudi Mercator z manjšim parkiriščem, naprej po cesti pa še en bar in trgovina Hruška, kjer je veliko parkirnih prostorov.

Se veselim druženja z vami,

AnaFacebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član