joomla statistics

Dragi člani in članice Društva downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 3. do 5. junija 2016 v Termah Zrečehotel Vital. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z downovim sindromom v starosti nad 16 let.

 

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo oseb z downovim sindromom poskrbljeno. Eno predavanje bo izvedla logopedinja Petra Tomc Šavora na temo degradacije govora pri odraslih osebah z DS. Drugo predavanje bo namenjeno osnovam prve pomoči tako za starše kot za osebe z DS. Predstavili bomo tudi projekt "Preprečevanje debelosti pri odraslih osebah z DS

Cena vikend seminarja znaša 65 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član) , 35 EUR za otroke od 3. do 12. leta ter 45 EUR za otroke od 12 do 14 let. Za otroke do 3. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen.

Cena vključuje dve predavanji, bivanje v hotelu Vital, polni penzion, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, 1x vstop v Savna vas, wellness voucher v vrednosti 15 € za koriščenje izbranih storitev v Idili, animacijski program ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo najkasneje do 25. aprila 2016 pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali  e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Število mest je omejeno!

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki se v lanskem letu niso udeležile vikend seminarja.

Prenesi prijavnico.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član