joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 8. do 10. aprila 2016 v hotelu Čatež v Termah Čatež. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z Downovim sindromom v starosti od 0 do 7 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo otrok poskrbljeno. Eno predavanje z naslovom "Živeti skupaj" bo izvedel specialni pedagog Marko Juhant, o senzorni integraciji pa bo predavala delovna terapevtka Nevenka Gričar.

Cena vikend seminarja znaša 60 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član), 30 EUR za otroke od 4. do 12. leta. Za otroke do 4. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje dve predavanji, bivanje v hotelu Čatež, polni penzion, neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Hotela Čatež, en vstop dnevno za časovno neomejeno kopanje v zimski Termalni rivieri, animacijski program, 10% popust na wellness storitve v Spa & wellness centru Hotela Čatež ter prostor za druženje in predavanje. 

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 10. marca 2016 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijavnico prenesite TUKAJ

Število mest je omejeno!

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katerih člani so do sedaj v manjši meri koristili dejavnosti v okviru društva Downov sindrom Slovenija.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član